lørdag 27. juni 2009

Waking up in vegas

Bergen har aldri vært vakrere! Himmelen er klar blå, heten er til å ta på og sommerfølelsen er på det beste! Igår hadde søte Janne og Violet sommerfest i Strusshamn. Festen var helt grei men var faktisk flere folk ute enn inne.. Jeg var virkelig så dum at jeg shottet en halv flaske smirnoff north, ja sprit.. Jeg har aldri vært så dårlig som idag, ikke at idag faktisk var så ille, jeg har ingenting jeg skal klage på. Jeg vet om mange som har opplevd mye verre bakfullhet enn meg stakkers, så jeg holder meg litt tilbake :) Uansett, temaet på festen var jo sommer, så vi måtte gå i fargede sommerklær. Så stresset som jeg var tok jeg nesten med meg hele garderoben min til Christine, hvor jeg måtte la alt være for å dra ned til Ida på vors. Selv om det bare var meg, Christine og Ida var det et utrolig koselig vors, et av de beste! Vi tre vet å skravle ;)

Imorgen skal jeg på jobb i Grieghallen.. Jeg aner ingenting om hva som skjer men får vel ta det som det kommer. Men før jeg skal på jobb i grieghallen skal jeg være med June før hun reiser til Malta i 3 UKER! Heldigegrisen ♥

EDIT : Ikke grieghallen, men på Koengen.

Gleder meg, selv om jeg ikke har NOEN penger, vi får se hvordan det går. Jeg har ikke penger til å betale ungdomskortet engang så vet egentlig ikke hvordan jeg skal få stumpen min til sentrum, typisk spør du meg.

Jeg gleder meg til jeg får fri fra jobben en stund, da skal folket muligens på hyttetur og ut i båt, da skal jeg leve livet for fult! Smoothie i den ene håndene mens jeg står og hører på gamle fantastiske sommersanger og synger til for fullt! Oyeaah. Jeg tenker enda på den nydlige sommerkjolen jeg fant på bikbok, jeg ble virkelig FORELSKET, hjertet mitt smeltet! Jeg håper sånn på å få skramlet sammen penger til kjolen, jeg gjør hva som helst. Idag på jobb tok jeg meg en tur innom nelly.com og jeg må si at skoene de har innpå den siden er fantastiske, ubeskrivelige fine, jeg fant mange jeg skal kjøpe etter jeg kommer hjem fra syden. Men nå bærer det ut i finaværet mens solen enda står på himmelen!


Noen av skoparene jeg fant på nelly.com ♥

torsdag 25. juni 2009

1. day of summer!

Igår var det første dag i sommerferien, Kongedag spør du meg og solen skinnte for fullt!
Dagen begynte med at jeg egentlig ikke gjorde noe stort hjemme, gikk rundt å slasket og spiste frokost. Så dro meg og nathalie inn til kleppestø og tok bussen til loddefjord med Kristin og Christine. Der satt vi på mcen og drakk moccashake! den er veldig god så lenge du rører ordentlig, hahah. Da vi var innom bikbok fant jeg den nydeligste sommerkjolen, den var utrolig søt og fargerik for å ikke nevne, Jeg tenkte å spørre mamma om å få den så jeg kan bruke i Kos, men så kylling som jeg er så turde jeg ikke å presse send på meldingen, typisk.. men jeg har fått så mye i det siste! Men jeg som er så blakk måtte tvinge meg selv til å legge den fra meg, men det endte med at jeg la den av i 2 dager (!?), og ja jeg har null koner på kortet..
Vi endte opp på festplassen i Bergen hvor vi lå og snakket og var vårt vanlige oss. Utrolig herlig å bare ligge på gresset og slappe av, det er lenge siden jeg har gjort det!



Noen som har fyllt opp med zalo i vannet, GENIALT! hvorfor tenkte ikke jeg på det?..

onsdag 24. juni 2009

Sommerferien er endelig her(?)

Sommerferie er i gang for fullt! Sydenreisen er betalt, håret er nyklippet, solen skinner og jobben går som sagt fint. Igår når vi var ferdig på skolen, virket ikke det som om det var sommerfeire AT ALL. Det kan kansje være fordi at vi har hatt så mye fri i det siste i sammenheng med eksamen, så det var ikke noe stort sjokk. Jeg er faktisk ganske fornøyd med snittet mitt i år, dette året har muligens vært det mest hektiske året!! Selv om det blir en del jobbing i sommer, skal jeg leve livet fullt ut med festing, venner, sol og mer. Tenk at neste år går jeg i 3. klasse og skal bli russ, jeg føler det er noe som jeg har ventet på helt siden jeg var liten. Som unge ville alltid bli russ, selv om jeg egentlig ikke visste hva som lå bak ordet russ.. Hahah.
Det som er synd med neste år er at ikke Elisabeth eller Mathilde kommer til å fortsette i klassen vår, og det kommer til være et stort svart hull i klassen etter de har dratt :( Jeg kommer til å savne begge solskinnsstrålene mine!

36 dager til syden!

søndag 21. juni 2009

Slapp av, jeg har fått det med meg..!

I det siste, hvor enn jeg har gått, har jeg sett datoen 26.06-09. På melkekartongen, busskortet mitt, dagen når jeg skal på fest, OG når jeg skal betale sydenturen min. Jeg har forstått den datoen tydeligvis er veldig viktig å huske. Men i grunn er jo den datoen viktig, for før det må jeg ha samlet alle sydenpengene som ving skal ha av oss. Tross alt har jeg fått det til, har bare lånt 4000 kr av kjære pappa.. (!!!).. Jeg vet, jeg vet, men jeg har fått sommerjobb så nå kan jeg betale tilbake igjen og ;) Imorgen må vi faktisk på skolen, jeg må stå opp klokken 8.00, men siden jeg skal på café med June først så er det verdt det! Vi skal faktisk grille på skolen imorgen, men alle på hele skolen flokker seg rundt 2 store griller som står på skolegården, så tror ikke jeg skal stresse med noe som helst, muligens jeg tar med noen marshmallows, det er alltid godt.
Tror også at klassen min må øve på jazzdansen vi skal fremføre på tirsdag for det er jo nesten ingen som kan den, ikke vet vi hvordan vi skal kle oss heller.. En krise som må ordnes snarest!
Faktisk så teller jeg ned til Tirsdag, ikke at det skjer så utrolig mye den dagen, men det er faktisk siste skoledag, og siden det er det så tenkte jeg at jeg skulle ta med den friheten ved å dra til frisøren og klippe meg, ENDELIG. Men nå er det vel på tide å sove, dette har virkelig vært en jobbhelg, jobb fredag, lørdag Ooog søndag. Tross det har jeg jo fått vært med langhaugengjengen :) som var utrolig koselig, herlig! God natt!
Good times in Hylkje!

torsdag 18. juni 2009

Me hearts Wayfarers!

Nå sitter jeg her og gjesper enda, kansje et dårlig tegn..? Vi har fri fra skolen idag, men skal egentlig på urlikken med skolen imorgen men i dette været frister det ikke så meget.. i tillegg er det alltid så lang kø med folk oppover så det går så sakte! utrolig kjedelig.
Jeg sitter her og ser på slike wayfarers solbriller som er så kule i år, de er utrolig digg og jeg har så inderlig lyst på et par som jeg kan gå med i sommer, men jeg er skeptisk på hvilke farge jeg skal bestille for det er jo så ufattelig mange farger å velge mellom, tror bare jeg går for den klassiske svarte(?).. Men jeg får gå og gjøre meg klar, her er noen få eksemplarer av de jeg står imellom:




Mange kjendiser bruker også wayfarers

onsdag 17. juni 2009

stress ned, yes please!

Nå er det en stund siden jeg sist blogget, vi er akkurat ferdig med muntlig eksamen og jeg prøver enda å stresse ned etter 4 dager med intens jobbing enda! Det gikk forsåvidt greit på eksamen men jeg må få med at jeg syntes sensoren vår var tåpelig, fremfor alt mot alle, hun gikk innpå slike småfeil som vanligvis oppstår under eksamen, og DET trakk ned. Jeg er bare glad jeg er ferdig med det, for nå kan sommeren begynne for fullt, frem med solkrem, bikini og solbriller folkens for nå er det SOMMEFERIE! .. Eller vi har jo enda noen dager på skolen da, men jeg tror bare de prøver å holde oss på skolen lengst mulig, det er virkelig ingen grunn for at vi i det hele tatt er nødvendig for å komme. Imorgen har vi fri og på fredag skal vi på ulrikken..tåpelig. Jeg og Maria T var oppe på jobben idag for å få med oss når vi skulle jobbe, og jeg fant ut at jobb-dagene mine kræsjet litt med klassejobben vår i Grieghallen, men så god venn som Maria er, så tok hun skiftet mitt :) Jeg begynner å jobbe på fredag, gleder meg samt gruer meg, masse informasjon å ta fatt i, jaja jeg må bare tenke at jeg tjener penger og at jeg jobber faktisk ikke så lenge om dagen, ca 4 timer, thats all.
Idag kjøpte jeg endelig den bikinien jeg ville ha, altså leopard bikinien. Jeg har ikke orket å prøve den på enda, tror jeg tar det imorgen for nå skal jeg snart legge meg. Denne dagen har vært veldig krevende. Først museeum med klassen, så litt shopping med stine og henriette, bort til søsteren min, hjem for å støvsuge for å så dra opp på jobben med maria også endte meg, lillesøster, storesøster og ulrikke opp på sofaen og spiste god mat mens vi så på "he's just not that into you". Alltid herlig å slappe av etter en lang dag.

Vil gratulere Elisabeth med 18-årsdagen sin idag! :)

fredag 12. juni 2009

Parlez vous francaise?..

Nå sitter jeg her, like frustrert og irritert som alltid.. Jeg fikk ENDELIG vite hva jeg kom opp idag, og ja det er fransk muntlig. Det er jo ikke det verste jeg kunne komme opp i, men det er alltid vanskelig å begynne på hva du skal ha om og hvordan du skal formulere deg og videre, jeg trenger hjelp! Jeg tror jeg skal snakke om den fransktalende verden, altså slik som Quebec, Canada, belgia osv. Men det er et stort omfang og jeg må prøve å få med det viktigste, eller det som er enkelt å pugge. Jeg gleder meg veldig til muntlig eksamen er ferdig da, for da har jeg jo faktisk et liv igjen, eller, et "liv" kan du vel si.. Jeg får ingen ro nede hos mamma, med en veldig rastløs lillesøster er det ikke så lett å øve til eksamen, det blir vel til at jeg flytter meg opp til pappa i helgen siden han er vekkreist.

Vel det er vel tilbake til bøkene, au revoir eller hva det enn heter.

Kings of Leon - Use sombody <3

tirsdag 9. juni 2009

Tider kommer, og tider går

Fortid er fortid, nåtid er nåtid og fremtid er fremtid, hvorfor henge seg opp i ting? Jeg har gitt opp ihvertfall, blir vel heller slik at jeg tar det som det må komme..
En uke så muntlig eksamen, gruer jeg meg? JA, stresser jeg? nei.. burde vel muligens det men er så mye som skjer for tiden at jeg ikke orker noe å tenke på det.
Jeg forundrer meg over karma, kan det virkelig ha noe påvirkning på hverdagen? eller er det bare vi som tror på det og derfor ender det på en spesiell måte, og ivertfall ikke slik vi tenkte det skulle bli! Gjør gode gjerninger og ha lykken på din side, gjør onde gjerninger og bli skutt i ryggen, nam.
Allerede idag lengter jeg etter helg, wow amazing, jeg er virkelig helten selv :)
Om to uker er det sommerferie, ingen flere bekymringer, bare sol, venner fest og fyll, oh'boy what a life. Kan vel si det blir en helt ny start for meg spesielt, det trengs. En ny rutine, nye mennesker (?) og nye steder, herlig.

BTW Kings of leon - use sombody, hvert å høre, så rock on :)


En dag vil jeg gå i en slik eng, slik som du ser på filmer!
Bare gå og gå, somle og se meg rundt, lekkert.

søndag 7. juni 2009

Loaded to the gunwales! (piratsnakk)

Nå sitter jeg her iført masse sprittusj over hele meg. Igår var det crazy karneval, aka silje sin bursdagsfest :) Det var kjempegøy, spesielt å kle seg ut delen, så ganske mange flotte kostymer.
Meg og stine var pirater (bilde kommer senere), litt før vi skulle dra fra vorset hos henriette fant vi ut at en EKTE pirat har tattoveringer, altså begynte sandra og malene og tegne noen stilige "tattoveringer" på meg.. haha. Ganske koselig kjøretur bortover til arna og, gøy å kjøre helt motsatt vei enn det vi skulle, jaa! :D Hehe da vi endelig kom frem så stod det mange oppe på verandaen! Det kom faktisk en del folk, mer enn jeg trodde skulle komme. Alt i alt var det ganske vellykket. Koselig når meg og Elisabeth sitter og spiser nattmat mens vi ser på sex and the city<3 som vi må gjøre flere ganger. Stakkars Elisabeth skulle jo på jobb kl 12 dagen etterpå.. huffhuff.
Jeg har sagt til meg selv at jeg skal prøve å holde meg litt vekke fra facebook for tiden, vil ikke være en slik som sitter 24/7 innpå facebook, jeg har faktisk et liv! Vi får nå se hvordan det går. Nå tenkte jeg å se den siste James Bond filmen, må jo se den en gang:P

54 dager til syden folkens <3

fredag 5. juni 2009

Weekend never tasted this good!

Nå er det endelig helg og vi er ferdig med alle innleveringer og prøver for i år! Neste som kommer nå er muntlig eksamen, hvilket jeg gruer meg til men gleder til å bli ferdig med for da er det SOMMERFERIE!!

Idag er det akkurat 2 måneder til jeg blir 18 år, tenk lille meg 18 år og skal gå i 3. klasse på langhaugen? det synker bare ikke inn, virker som om det var igår jeg gikk i 10. klasse..
Imorgen er det Kostymefest til en i klassen, i ARNA! Det blir et helvette å komme seg ut der da, men blir vel verdt det ;) Vi skal først bort til henriette, hun er så herlig som arrangerer slike events! Hun skal og ha klassefesten i sommerferien, og vil si takk til denne søte jenten som vil gjøre så mye for klassen sin <3

Så på festen tenkte jeg å være skanky pirat, høhø! er ikke helt sikker på hvordan jeg skal kle meg helt enda men her er ett lite syn av hvordan det muligens kommer til å bli:

tirsdag 2. juni 2009

What to do..

Nå sitter jeg her med snufse nese, hodepine og halstabletter og ser på hollyoaks, hva skjer!?
Jeg misliker å være syk, ikke hater. Noen ganger er det herlig å være syk å bare slappe av når du virkelig trenger det. Andre ganger stresser jeg virkelig for jeg vet jeg burde ha vært på skolen! Slik som idag, når vi skulle ha geografi fremføring men stemmen min er helt fucked og jeg er virkelig neddopa.. Jeg skal snart se filmen "My best friends girl", som virket veldig gøy, også etterpå skal jeg tvinge megselv til å gjøre Yoga og norsk innleveringene! Jeg savner å ha tv på rommet mitt! det er så behagelig å bare sitte å se på tv mens du leser blad eller sitter på pcen, men siden vi fikk altibox og de måtte installere ny kabel på rommet mitt hvor ledningen min ikke passer slik at jeg ikke har tv! :( Og jeg måå se Frustrerte fruer ikveld! Men nok om det negative. I det siste har jeg sett på bikiner som jeg tenker å kjøpe og har kortet ned antall bikinier jeg vurderer å kjøpe. Trenger en ny og hot bikini nå som vi skal til kos om under 2 måneder! (og ja jeg teller dagene) Jeg tenker og på å klippe håret mitt snart og, jeg tenker for det meste på luggen min da, men og på en lang bob. Jeg er ikke helt sikker enda, og er mulig jeg ikke tør siden jeg liker å ha langt hår i sommertiden for jeg synest det er veldig fint :D (men kan også bli veldig fort flokete!) Vi får vel se hvordan det går med tiden.
Mulige bikinier? <3 :