torsdag 20. august 2009

Musikk som går rett inntil hjertet



Etter min mening er Taylor Swift er vidunderlig musiker, låtene hennes handler for det meste om kjærlighet, håp og lengsel, (ihertfall de jeg har hørt i det siste..)
"You belong with me" er en av mine yndlingssanger og jeg har hørt den utallig mange ganger. Til og med musikkvideoen er fantastisk! Ta en titt ;)

Merk dere;
Taylor Swift spiller begge jentene musikkvideoen!

tirsdag 18. august 2009

What goes around comes around

Overskriften er vel ikke så veldig passende, men i grunn har noe med saken å gjøre; Tenk da, nå skal vi begynne på skole igjen etter 2 måneders ferie, og nå er det tilbake til hverdagen..We start all over again.

Ja det er lenge siden jeg har blogget, ingen god grunn egentlig, jeg er en unnasluntrer, punktum. Men jeg tar det med et smil :) Det er noen få dager siden jeg kom hjem igjen fra Kos, rosa og blakk. Jeg savner den lille søte øyen mer enn jeg trodde jeg skulle gjøre. Vi levde våre dager der! Festet, badet og solte oss, kjørte scooter og stappet i oss all den drittmaten vi fikk plass til, gode tider. Jeg kan ærlig si at jeg har fått farge! utrolig ikke sant? men jeg er redd for at den ikke kommer til å vare så veldig lenge, så jeg har lovet meg selv å begynne å ta solarium ca 1-2 ganger i uken.

Disse siste dagene har gått utrolig fort; Lørdag var jeg ute med venner på byn, som var kjempekos ble for en gangs skyld ikke så altfor dritings, jeg orket faktisk ikke det. Søndag var jeg borte hos Stinemor, satt og snakket og planlagte litt til bursdagsfesten vi skal ha om 2 uker. Mandag var meg Talita og Daniel borte i ungdomshuset og tøyde og danset litt før skolestart. Dagen idag har gått til ike med mamme, besøk hos brodern på osterøy (!) for å besøke alle pusungene han og samboeren har nylig fått, og de var uberskrivelig herlig! jeg hadde lyst til å gjemme en oppi vesken og ta den med meg hjem.

Så imorgen er det skolestart igjen og vi må atter igjen (siste gang!) dra oss opp på skolen, tidlig..
Men det er ikke så ille, det er en vanesak. Egentlig elsker jeg skolen, ihvertfall min skole!
Jeg elsker at jeg får se vennene mine hver eneste ukedag, danse og ha det gøy! Jeg gleder meg veldig til å åpne dørene for første gang som en 3. klassing! Jeg har en følelse av at i år kommer til å bli en kanon år!
Jeg har forresten akkurat meldt meg på russ.no (wohoo) og føler meg engasjert. Imorgen er begynnelsen av det siste året, nå som jeg tenker over det, er det litt trist..

Ukens sang; Angus and Julia Stone - Paper aeroplane


Her er de fleste av oss som dro til Kos sammen med Norges draktene våre på :)